Sikker mail – Kryptering af e-mails

SEPO's Sikker mail er en gennemprøvet og meget stabil Sikker Mail-løsning, som servicerer mere end 150 kunder inden for såvel det offentlige som det private marked. Løsningen opfylder samtlige af de krav, som de offentlige myndigheder stiller til sikker e-post (eDagene)

Sikker mail-løsningen kan leveres enten som en hosted service eller implementeres i kundens egen infrastruktur. I begge løsninger håndteres de digitale certifikater (NemID) fra centralt hold, hvilket giver en meget sikker, enkel og effektiv sikkerhedsbehandling i form af bl.a. kryptering/signering samt dekryptering af mails.

Generelt er følgende behov adresseret i SEPO løsningen:

  • checkAuthentifikation – dokumentation for at afsender er den han giver sig ud for at være
  • checkFortrolighed – ingen uvedkommende kan læse indholdet i mailen
  • checkIntegritet – ingen kan ændre i indholdet i mailen
  • checkUafviselighed – bindende i juridisk forstand

Om SEPO

SEPO kom på markedet i 2003 samtidig med, at TDC begyndte at udbyde OCES og dermed digitale signaturer til alle i Danmark. Siden dengang har SEPO udviklet sig fra at være en simpel POP3 klient, der hjalp med at dekryptere og validere sikre mails sendt til en offentlig myndigheds sikre postkasse, til at blive en højtydende SMTP gateway, som samtlige mails til og fra en organisation passerer.

Denne udvikling af SEPO matcher den udvikling i markedet, der går i retning af at sende flere og flere sikre mails, specielt inden for domænekryptering, hvor alle mails mellem to domæner automatisk sendes som sikre mails.

Vi tror på at specialisering skaber bedre produkter, og SEPO er derfor fokuseret på at tilbyde den bedste løsning til håndtering af sikre mails. Vi kan tilbyde komplette mail-filter-løsninger gennem integration og gode samarbejdspartnere.

Holdet bag SEPO har mere end 10 års erfaring med digitale signaturer og PKI løsninger. Vi er vokset fra at være et produktudviklingshold til at være et hold der tilbyder højt specialiserede ydelser indenfor PKI- drift, service, support, rådgivning og undervisning.

ISAE 3000 Certificering

Vores Sikker Mail (SEPO) og Sikker Adgang løsninger er certificeret efter ISAE 3000. Erklæringen er din sikkerhed for at vi har procedurer for overholdelse af reglerne om beskyttelse af personoplysninger. Læs erklæringen her.

Har du spørgsmål til SEPO?

Bliv ringet op

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig {gdpr1}

keyboard_arrow_up